FAQ

Hvilket område dækker i?

Vores primære beskæftigelsesområde er i trekantområdet. Dog dækker vi som udgangspunkt hele Jylland og fyn. Kørselsudgifterne er på vores egen regning. 

Obs. ved længere ture end trekantsområdet vil det være rart hvis der vedhæftes billeder af opgaven, så vi er forberedt.

Hvorfor bliver mine fliser beskidte, grønne og fyldt med hvide pletter?

 

De hvide pletter som ses på fliserne er kaldet ''flisepest'', som kan vokse på fliser, beton og sten. Alger er det grønne som ses på dine fliser/facade, som vores algerens fjerner samt renses væk af os. Herefter vil du kunne nyde din flotte indkørsel/terrasse igen. 

 

Skal i have adgang til vand og strøm?

 

Ja, det er vi nødsaget til for, at kunne udføre arbejdet.

 

Hvordan foregår betalingen?

Ved bestilling af fliserens/facaderens måles arealet op i m2. Derefter vil vi give dig en pris på opgaven. Når du har godkendt prisen, vil opgaven blive udført og du vil derefter modtage en faktura, hvorpå du skal lave en bankoverførsel eller Mobilepay til Dansk Jet Washing.

 

Er imprægnering nødvendigt?

 

En imprægnering gør, at det flotte resultat vil blive ved med at være flot i længere tid. Imprægnering trænger ned i fliserne og forsegler flisens overflade for det danske klima.


Er fugesand nødvendigt?

 

Det er helt op til dig som kunde at vurdere, om du vil have pålagt nyt sand imellem fliserne da en rens helt naturligt kommer til at fjerne lidt af sandet mellem sprækkerne. Du kan vælge selv at gøre det, ellers skal vi nok sørge for et knald godt tilbud.

Jeg ved ikke hvor mange m2 jeg har...

Intet problem, du bliver bedt om et ca. antal m2 i vores bestillingsformular og ved bestilling laver vi en kontrolopmåling inden vi går i gang med opgaven. Du kan til hver en tid vedhæfte til billede på danskjetwashing@gmail.com

Behøver jeg imprægnering?

Det vil altid være vores anbefaling at imprægnere efter en fliserens da flisens overflade nu står vidt åben og der lettere kan komme alger og flisepest. 

Hvad gavner en fliserens?


Din terresse kommer til at se ny ud igen uden ukrudt, snavs, alger og ikke mindst flisepest.

 

Det kan være du står og skal sælge din bolig og indser at der skal gøres noget ved de fliser. Ved at bestille en fliserens hos Dansk Jet Washing, så øger du dermed også attraktiviteten på din bolig. En bolig der skal sælges skal se ordentlig ud for køberen og det kan en fliserens fra os nemt og billigt hjælpe dig med. 


Hos Dansk Jet Washing sikre vi dig en billig, nem og hurtig service uden skjulte gebyrer.


Derfor kan du roligt lade Dansk Jet Washing klare det beskidte og hårde arbejde, da vi også er rigtig gode til hurtigt at vende tilbage til kunden samt skræddersy et kanon tilbud til dig.

 

Hvordan startede Dansk Jet Washing?


Det startede med at jeg hvert år rensede min fars fliser derhjemme og jeg blev hurtigt mere erfaren med at rense fliser og få resultatet til at holde i længere tid. Vores nabo kom forbi og spurgte om ikke jeg havde lyst til at få renset hans fliser, hvis du vil læse mere om os kan du besøge vores "Om os" side.